Share
World Health Organisation
Descriere

World Health Organisation
Geneva - Switzerland

Cladirea functioneaza ca un organism complex, inspirat de mediul ce il inconjoara si care foloseste eficient toate resursele disponibile, fara a dauna mediului natural sau valorii arhitecturale a sitului. Ne-am imaginat o fatada dinamica care sa filtreze energia si inertia atriumului pentru a ajuta la reglarea fluxului de energie si a atmosferei interioare. Prezenta gradinilor interioare ajuta la realizarea unui ambient confortabil ce are un impact pozitiv asupra starii de bine a angajatilor si a atmosferei generale, asigurand si o temperatura confortabila. Emisiile de dioxid de carbon sunt diminuate in timp ce lumina interioara este potentata asigurand privelisti placute catre gradini.

Info

  • Echipa : Atelier/D & RB+P
  • Data : 01.11.2014
  • Suprafata : 28300 mp
  • Status : Concurs
  • Amplasament : Geneva - Switzerland
Vezi Proiect