Share
World Health Organisation
Description

World Health Organisation
Geneva - Switzerland

The building functions as a complex organism, that relates to its context and uses efficiently all the available resources, without harming the natural environment or the architectural value of the site. We imagined a dynamic envelope that filters the energies with the inertia of interior voids that help regulate the flows and atmosphere. The presence of interior gardens contribute to the creation of ambient comfort by having a positive impact on the well-being of occupants and the environment and by ensuring a comfortable temperature.The emission of carbon is minimized while the interior natural light is maximized, providing pleasant views of the garden.

Info

  • Team : Atelier D & RB+P
  • Date : 01.11.2014
  • Area : 28300 sqm / 305000 sqft
  • Status : Proposal
  • Location : Geneva - Switzerland
View Project