Share
Despre noi

ATELIER / D

Atelier / D este un birou de arhitectura ce activeaza pe plan interational cu birouri in Bucuresti si Targoviste. Infiintat de doi parteneri, arhitectii Dana Tudor si Dragos Nastase, atelierul asigura servicii complete de proiectare, de la proiecte de concept pana la urmarire de santier. Pe langa arhitectura, domeniul nostru de proiectare cuprinde si design de interior, design de obiect, design urban si servicii de peisagistica si amenajare de gradini.

Ne straduim in mod constient, ca de fiecare data sa ne implicam in proiecte cu energie si entuziasm, facandu-ne o misiune din a realiza spatii pe care oamenii sa le indrageasca. Metoda noastra de lucru abordeaza caracteristicile si provocarile fiecarui proiect in parte, acordand atentie deosebita terenului si mediului inconjurator, respectand specificul, cultura si materialele locale, cautant intotdeauna experienta si contributia artistilor si mestesugurarilor locali ca parte integrata a procesului de proiectare.

Credem cu tarie ca procesul de proiectare solicita arhitectului sa gandesca si sa fie capabil sa deseneze un spatiu in care societatea si cultura se pot reconcilia cu independenta fiecarui individ, permitand ca om si arhitectura ca coexiste intr-un spatiu continuu, interconectat.

Proiectele Noastre